Excursie Litoral Bulgaria

bulgaria-nessebar-islands-

 2 zile in Bulgaria

Cap Kaliakra, Balcic, Varna si Nessebar 

( Sambata – Duminica )

 

Plecare Sambata la ora 06:00 din Bucuresti pe traseul: Bucuresti – A2 (Autostrada Soarelui) – Vama Veche (jud. Constanta) – Balcic, Bulgaria. Vom traversa granita cu Bulgaria pe la Vama Veche. Vizite: Cap Kaliakra in Bulgaria cu vechea cetate si pestera, apoi Balcic cu vizite la Castelul Reginei Maria si Gradinile (arbusti si flori). Pranzul se poate servi la un restaurant pe faleza Marii Negre. Optional: Plaja si baie in mare, plimbari pe faleza cu magazine de suveniruri. Cazare la hotel  in Balcic.

 

– Duminica mic dejun. Traseu: Balcic – Albena  si  Nisipurile de Aur (autocar) – Varna (pietonal) –Nessebar (regiunea Burgas). Din 1983, centrul vechi al orasului Nessebar este inscris în patrimoniul mondial UNESCO. Vom vizita: Zidurile Fortaretei (sec.lll-IV) si biserica Sf Stefan (sec.XI-XIII) si tur pietonal in Nessebar. Seara, plecare spre Bucuresti. Sosire  aprox. ora 22:30, in functie de formalitatile vamale si de conditiile meteo.

 TARIF. 280 lei/pers

Tariful include: transport autocar, cazare 1 noapte hotel , mic dejun.
Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala.
Nota: Copiii sub 12 ani au reducere la tarif si vor fi cazati in camera cu parintii.
Pentru excursiile in strainatate, parintii trebuie sa respecte conditiile prevazute pe www.politiadefrontiera.ro
Conditii: carte de identitate valabila sau pasaport valabil inca 6 luni de la data intoarcerii in tara si asigurare medicala de calatorie.
 
Rezervari de grup AICI!