Inchiriere autocar mercedes

Inchiriere autocar cu 47 locuri

– Nr. locuri: 47+1+1 / Clasificare: 3* / sistem audio, dvd, 2 monitoare / scaune rabatabile /clima 
   TARIFE
  – Tarif / Km NATIONAL : se calculeaza la fiecare cursa, incepand de la 4 RON + TVA/KM in functie de numarul de km, traseu, nr. de zile, etc…
  – Tarif / Km INTERNATIONAL :se calculeaza la fiecare cursa, incepand de la 1 EUR/KM in functie de numarul de km, Tari tranzitate, traseu, numar de zile,etc…
– Turism intern: chirie, combustibil, asigurare persoane si bagaje. Beneficiarul va asigura: masa si cazarea soferului, taxele de parcare, poduri . O zi la dispozitie inseamna minim 250 km . Depasirea numarului de kilometri se tarifeaza conform tarifelor pe kilometru mentionate mai sus. 
 – Turism extern: chirie, combustibil, taxe de frontiera, autostrazi, asigurare persoane si bagaje, carte verde. Beneficiarul va asgura: Cazarea si masa soferi, taxe parcari, taxele de intrare in oras si treceri ferryboat, poduri. Preturile se pot negocia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de km parcursi.
 – Tarifele pot varia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de numarul de kilometri parcursi, numarul de zile la dispozitie, taxe aferente traseului dumneavoastra, numarul de soferi, perioada calendaristica aleasa pentru derularea actiunii, preturile combustibililor pentru tarile tranzitate, etc.