Romania-Italia

Romania-Italia

 

TRANSPORT DE PERSOANE BUCURESTI – ROMA

Oferim transport de persoane si colete Romania (Bucuresti)-Italia (Roma) in fiecare zi de Joi cu retur Duminica.

  • 80 euro/persoana/sens +40 kg bagaj
  • 140 euro/ persoana/tur-retur + 40 kg bagaj
  • Colete pana la 10 kg se taxeaza cu 10 euro
  • Colete ce depasesc 10 kg se taxeaza cu 1 euro/kg

 

Traseu Romania:
Bucuresti, Pitesti-Ramnicu Valcea, Sibiu, Deva, Arad. Traseu Italia: Venezia, (DN 309) Ravena, Cesena, Citta de Castello, Perugia, Terni, Orte, Roma (Cinecitta) si retur.
Dreptul la inspectie:
Compania isi rezerva dreptul de a deschide si de a controla expedierile (colete sau plicuri) pentru orice motiv intemeiat sau daca exista suspiciuni cu privire la continut, pe toata perioada transportului. Dumneavoastra sunteti deacord cu acesta, implicit, prin semnarea documentului de transport.
Raspunderea companiei:
Compania este raspunzatoare pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea expedierilor, cauzate din vina exclusiva a angajatilor sai. Limitarea raspunderii Raspunderea pentru pierderea / deteriorarea totala sau partiala un unui colet va fi despagubit astfel: Pentru coletele cu valoare declarata suma declarata sau cota altera parte din Partea pierduta / distrusa Pentru coletele fara valoare declarata suma despagubita va fi de 100 Euro sau cota altera parte din Partea pierduta / distrusa . Pentru produsele fragile, ambalate necorespunzator, firma nu-si asuma nici o raspundere in cazul deteriorarii pe timpul transportului. Din motive de siguranta, nu sunt admise la transport materiale explozibile, munitie, materiale iritante, gaze comprimate (butan,propan,oxigen), lichide infamabile (acetona si benzina), precum si toate celelalte articole menzionate ca fiind interzise prin legile aflate in vigoare. Raspunderea expeditorului Prin semnarea documentului de transport expeditorul este raspunzator de urmatoarele: Coninutul expedierii un fost in mod corect descris si adresa destinatarului este corecta, si completata vizibil Continutul expedieri un fost impachetat astfel incat sa fie protejat inpotriva unor riscuri obisnuite A declarat toate bunurile ce vor fi expediate Nu este permis transportul si nu raspundem pentru bunurile de valoare puse in colet (aur, argint, telefoane mobile, bani, sau alte bunuri de valoare) acestea se predau direct reprezentantului firmei si vor fi depozitate in cutia de valori amenajata special in autocar. Reclamatii in cazul deteriorarii coletelor in timpul transportului, oricare reclamatie se va face direct delegatului firmei, in momentul sosirii la destinatie; orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Rezerva loc