CHARTER CRECIA CRETA

Royal Trip va pune la dispozitie curse de tip charter de autocar in perioada 15.06.2020 – 20.09.2020 pe traseul Bucuresti, Grecia, Salonic, Creta, Atena, Port Pireas, Insula Creta.

 

Tarife

Important

» Pretul unui bilet pentru Salonic este de 50 €
» Pretul unui bilet pentru Atena este de 60 €
» Pretul unui bilet pentru Port Pireas este de 70 €
» Pentru Insula creta pretul unui bilet doar dus este de 70 € + pretul de autocar si 40 € vaporul.
» Daca doriti bilet dus-intors costul este de 130 € + pretul de autocar si 80 € vaporul.
» Beneficiati reduceri importante pentru copii, de la 0-3 ani gratuit, iar de la 3-12 ani 50%

» Orele de îmbarcare sunt informative și pot suferi modificări în funcție de trafic.
» Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită.
» Distribuire locurilor în autocar se face în ordinea sosirii la autocar.
» Autocarele sunt licențiate, clasificate internațional și sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile și instalație audio-video.
» Telefon de urgență: +40 733 837 771 (doar pentru ungențe, cu maxim 30 de minute înainte de ora de plecare!).

Condiţii de transport:

» Orele de plecare / sosire sunt orele locale de pe teritoriul fiecărui stat. Neprezentarea la îmbarcare a turistului la orele anunţate duce la anularea locului achitat pentru cursa respectivă. De valabilitatea documentelor necesare călătoriei (paşaport, CI valabil minim 6 luni), răspunde fiecare călător.
» Transportatorul nu este răspunzator de refuzul autorităţilor vamale de a permite turistului părăsirea ţării.
» Pasagerul are dreptul să transporte gratis bagaje în greutate maximă de 60 kg, pentru fiecare bagaj suplimentar se va plăti 10€ (euro).
» Ocuparea locurilor în autocar se face în funcţie de ordinea sosirii la îmbarcare în cazul curselor zilnice pe litoralul bulgăresc vara 2019.
» În cazul renunţării la călătorie, pasagerul va fi penalizat cu 100% dacă anunţă agenţia cu mai puţin de 20 de zile înainte de data plecării.
» Agenţia nu se face răspunzătoare în cazul întârzierii autocarului din condiţii independente de voinţa agentiei (din cauza condiţiilor de trafic, ambuteiaje, închiderea anumitor sectoare de drum, vamă etc) sau din vina turiştilor (întârzieri la program, atitudini ofensatoare sau ostile faţă de ghid / însoţitor sau conducătorii auto etc). În cazul defectării fizice ireparabile a mijlocului de transport pe durata călătoriei, agenţia are obligaţia de a proceda la înlocuirea acestuia cu un altul funcţional în maxim 24 de ore de la data producerii defecţiunii, conform legilor în vigoare.
» Răspunderea privind pierderea, furtul, deteriorarea bagajelor, a obiectelor personale sau a actelor de călătorie este în sarcina turiştilor. Pe durata transportului, bagajele turiştilor sunt asigurate de către firma transportatoare. Transportul se asigură cu autocare / midiautocare / microbuze. Se vor face opriri regulate la intervale de 3-4 ore pentru necesităţi, servirea mesei etc. Toaletele din autocare nu se folosesc. In autocar sunt strict interzise: fumatul, consumul de băuturi alcoolice, consumul de droguri şi substanţe narcotice. Şoferii au dreptul de la mustrare până la debarcarea din autocar a pasagerilor în stare de ebrietate sau care afectează ordinea şi siguranţa publică, fără rambursarea de către agenţie a costurilor de transport / repatriere a pasagerilor în cauză.  Pasagerul se obligă să achite către agenţie contravaloarea oricăror distrugeri aduse autocarului.
» Dacă turistul este nemulţumit de serviciile de transport are obligaţia de a întocmi o sesizare în scris, clar şi explicit cu privire la deficienţele constatate legate de realizarea serviciilor contractate, ce se va transmite în maxim 3 zile de la încheierea călătoriei. Dacă în urma analizei reclamaţiei se constată că transportatorul nu şi-a îndeplinit obligaţiile asumate, acesta va propune alternative de compensare sau va despăgubi turiştii reclamanţi cu contravaloarea serviciilor nepresetate sau incomplet prestate, în termen de maxim 30 de zile de la data depunerii reclamaţiei. Agenţia nu ia în considerare reclamaţiile făcute în nume colectiv.
» Forţa majoră exonerează transportatorul de orice răspundere.

FOARTE IMPORTANT!

» Vă rugăm orice rezervare trebuie însoțită de numărul de telefon mobil al turiștilor, cu roaming activat!
» Anularea rezervărilor cu mai puțin de 20 de zile înaintea datei de plecare a turiștilor se penalizează cu 100%!
» Anularea rezervărilor cu mai mult de 20 de zile înaintea datei de plecare a turiștilor se penalizează cu 30%!