Royal Trip

autocare de inchiriat

Societatea Royal Trip este specializata in transportul de calatori ntern si international. www.royaltrip.ro se adreseaza atat persoanelor ce doresc sa inchirieze un autocar sau un microbuz . Dorim sa oferim o punte de legatura intre cele doua categorii, un mijloc de interactiune client-prestator de servicii.

Despre noi si Prin www.inchiriere-autocare-turistice.ro se pot inchiria autocare direct de la proprietar, fara a plati taxa suplimentara sau comision. Autocarele au fost vizualizate pentru a va oferi date cat mai exacte. Site-ul nostru este dedicat exclusiv inchirierilor de autocare, oferind totodata date complete despre acestea: date tehnice, imagini.

Având în vedere experienţa celor care efectuează cursele şi autocarele pe care le deţinem, vă asigurăm că deplasările se vor efectua în condiţii de deplină siguranţă și confort.

Tarifele sunt exprimate în euro, fără TVA, iar TVA-ul se percepe doar pentru cursele efectuate în România. Echipajul autocarului este format din minim doi şoferi, pentru care masa şi cazarea vor fi asigurate de către beneficiar, cel puţin la nivelul grupului.

De asemenea, beneficiarul va respecta normele AETR în vigoare.

Alte detalii închiriere

Tariful/ kilometru se aplică numai în cazul în care autovehiculul este închiriat pentru a efectua o cursă în afara localităţii şi care depăşeşte 250 km şi 8 ore la dispoziţia beneficiarului.

Tariful / ½ zi se aplică numai în cazul în care autovehiculul este închiriat pentru a efectua un transport local sau în împrejurimi fără să depăşească 100 km şi 5 ore la dispoziţia beneficiarului.

Tarifele pot varia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de numarul de kilometri parcursi, numarul de zile la dispozitie, taxe aferente traseului dumneavoastra, numarul de soferi, perioada calendaristica aleasa pentru derularea actiunii, preturile combustibililor pentru tarile tranzitate.

Ne puteti contacta la adresa de e-mail: office.inchiriereautocare@gmail.com sau la: transport@royaltrip.ro.

Multumim si va asteptam!!