Transport angajati

Transport salariati

Eficienta si confort – tarife competitive!


Pentru companiile cu sediul in afara Bucurestiului si nu numai, punem la dispozitie solutii de transport al angajatilor la locul de munca fara riscuri. 

Daca aveti un numar mare de salariati si doriti sa fiti siguri ca ajung la locul de munca la ora stabilita, Royal Trip va poate oferi servicii de transport pentru salariati catre si de la locul de munca, la tarife avantajoase. Experienta acumulata in activitatea de transport si clientii care au circulat si circula cu noi ne recomanda.

Transportul este efectuat cu autocare in functie de numarul de persoane.
Pentru ca siguranta angajatilor este cea mai importanta, autocarele pot fi contractate numai cu soferi experimentati. Asa dear: Angajatii dumneavoastra se pot bucura de confort, muzica si un drum cat se poate de linistit, indiferent de distanta ce trebuie parcursa. Soferii nostrii nu intarzie niciodata, ceea ce inseamna ca angajatii dumneavoastra vor ajunge mereu la timp.

Serviciile de transport sunt foarte flexibile, intrucat puteti alege efectuarea curselor atat pe timpul zilei, cat si noaptea.


Apelati la servicii de transport pentru salariatii dumneavoastra!

Royal Trip va asteapta cu cele mai bune servicii de transport pentru salariati, la preturi fara concurenta. Cu ajutorul serviciului nostru de transport salariati, distanta pana la locul de munca nu va mai reprezenta un obstacol.


De ce sa oferi transport  la salariati?

Mult angajati se confrunta cu problema transportului pana la locul de munca, mai ales cei care locuiesc la marginea oraselor sau in zone in care transportul este mai dificil. Unii dintre acestia au masini personale, astfel ca angajatorul poate deconta combustibilul necesar deplasarii pana si de la locul de munca. Altii pot merge cu mijloacele de transport in comun, insa acestea nu isi respecta programul, se deplaseaza greu si ofera un nivel scazul de confort. De aceea, cea mai buna solutie o reprezinta transportul pentru angajati asigurat de catre angajator.

Veti economisi timp si bani, iar angajatii dumneavoastra vor face tot posibilul pentru a contribui la productivitatea companiei dvs!
Orice companie poate asigura transport salariati, indiferent ca este vorba despre o fabrica, uzina, centru comercial etc. 
Autocarele puse la dispozitie de Royal Trip pentru transport salariatilor sunt de cea mai buna calitate. Acestea sunt dotate cu scaune confortabile si curate, aer conditionat, dar si alte servicii utile. Prin acest serviciu oferiti un stimultent angajatilor si productivitatea companiei dumneavoastra va creste!


VA ASTEPTAM SA NE CUNOASTETI!!


 

UN PRIETEN LA DRUM!