Transport Rom├ónia – Italia

TRANSPORT BUCURESTI - ROMA

TRANSPORT ROMÂNIA - ITALIA

Oferim transport de persoane ╚Öi colete Rom├ónia – Italia
în fiecare zi de Joi cu retur Sambata

Pre╚Ť Rom├ónia - Italia

Pre╚Ť Italia - Rom├ónia

Pre╚Ť Colete

┬╗ Biletul dus este de 110ÔéČ (euro) / persoan─â.
┬╗ Maxim 40KG bagaje.

┬╗ Biletul ├«ntors este de 110 ÔéČ (euro) / persoan─â.
┬╗ Maxim 40KG bagaje gratis.

┬╗ Tariful este de 1ÔéČ (euro) / kilogram. (fara a fi duse la domiciliu)
┬╗ Tariful este de 1,5ÔéČ (euro) / kilogram. (pentru colete duse la domiciliu)

┬╗ Pre╚Ťul transportului coletelor grele sau volumiloase este negociabil.

ATENTIE!
┬╗ Coletele trebuie sa nu depaseasca fiecare greutatea de maxim 50 kg si sa fie ambalate in cutii de carton sau corespunzator transportului.

Traseu România:

  • Bucuresti – Pitesti – Curtea de Arges – Ram.Valcea – Sibiu – Sebes – Orastie┬á -Deva – Arad

Traseu Italia:

  • Trieste – Venezia┬á -Padova – Bologna – Ravena – Cesena – Perugia – Terni – Orte – Roma – Ladispoli – Civitavecchia – Teraquina
ATENȚIE LA DETALII!

R─âspunderea companiei

Dreptul la inspec╚Ťie

Limitarea r─âspunderii

R─âspunderea expeditorului

Reclama╚Ťii

Compania este r─âspunz─âtoare pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea expedierilor cauzate din vina exclusiv─â a angaja╚Ťilor s─âi.

Compania ├«╚Ťi rezerv─â dreptul de a deschide ╚Öi de a controla expedierile (colete sau plicuri) pentru orice motiv ├«ntemeiat sau dac─â exist─â suspiciuni cu privire la con╚Ťinut, pe toat─â perioada transportului. Dumneavoastr─â sunte╚Ťi de acord cu acesta, implicit, prin semnarea documentului de transport.

R─âspunderea pentru pierderea / deteriorarea total─â sau par╚Ťial─â al unui colet va fi desp─âgubit astfel:
┬╗ Pentru coletele cu valoare declarat─â sum─â sau cota altera parte din partea pierdut─â / distrus─â pentru coletele f─âr─â valoare declarat─â sum─â, desp─âgubita va fi de 100ÔéČ (euro) sau cota altera parte din partea pierdut─â / distrus─â.
» Pentru produsele fragile, ambalate necorespunzător, firma nu-și asumă nici o răspundere în cazul deteriorării pe timpul transportului.
┬╗ Din motive de siguran╚Ť─â, nu sunt permise ├«n transport materiale explozibile, muni╚Ťie, materiale iritante, gaze comprimate (butan, propan, oxigen), lichide infamabile (aceton─â ╚Öi benzin─â), precum ╚Öi toate celelalte articole men╚Ťionate ca fiind interzise prin legile aflate ├«n vigoare.

Prin semnarea documentului de transport expeditorul este r─âspunzator de urm─âtoarele:
┬╗ Con╚Ťinutul expedierii a fost ├«n mod corect descris ╚Öi adresa destinatarului este corect─â ╚Öi completat vizibil─â.
┬╗ Con╚Ťinutul expedierii a fost ├«mpachetat astfel ├«ncat s─â fie protejat ├«mpotriva unor riscuri obi╚Önuite, a declarat toate bunurile ce vor fi expediate.
» Nu este permis transportul și nu răspundem pentru bunurile de valoare puse în colet (aur, argint, telefoane mobile, bani sau alte bunuri de valoare), acestea se predau direct reprezentantului firmei și vor fi depozitate în cutia de valori amenajată special în autocar.

├Än cazul deterior─ârii coletelor ├«n timpul transportului, orice reclama╚Ťie se va face direct delegatului firmei ├«n momentul sosirii la destina╚Ťie. Orice reclama╚Ťie ulterioar─â nu va fi luat─â ├«n considerare.TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web  Adauga Site in Director web