Inchirieri Autocare

Inchiriere Autocare & Rent a Bus

Inchirieri Autocar Romania

Inchirieri Autocare

Inchirieri Autocar Romania

 

Compania Royal Trip va ofera spre inchiriere autocare pentru efectuarea de excursii interne si internationale.

Tarifele pentru inchirieri autocare Romania sunt negociabile iar vehiculele noastre sunt destinate exclusiv transportului turistic. Acestea se prezinta intr-o stare excelenta putand opera atat pe trasee interne cat si internationale.

Transport national si international de persoane, curse turistice, curse charter, circuite, autocare si microbuze. Oriunde si oricand. Preturile pentru national sau international sunt negociabile in cazul unor contracte pe termen lung sau variabile in functie de destinatie, traseu, numarul de zile la dispozitie sau distanta.
Firma noastra va pune la dispozitie serviciul transport persoane pentru orice ruta din Romania sau din afara tarii. Impreuna cu soferi profesionisti. Calatoria dumneavoastra se va initia in cele mai bune conditii catre orice destinatie. Pentru transportul intern si international de persoane va oferim microbuze si autocare icepand de la 8+1, 19 , 49, 53 locuri si pana la 55 locuri.
Companie cu Experienta | Flota bogata de Autocare | Operare toata Europa | Preturi mici! Experienta in inchirerea de Autocare | Curse Interne si Internationale | Cere Oferta AICI! Preturi Competitive. Firma de incredere Inchiriere Autocare. Preturi si Oferte bune. 
CONTACT

Inchirieri Autocar Romania