Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon

pelerinaj sf spiridonPelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon

Data de plecare: 04.11.2016
Pret: 270 Euro / pers

Ziua 1) 10.12.2014: Plecare din Bucuresti la ora 16.30 de la Parcul Izvor pe traseul Ruse-Sofia -Kulata-Promahonas.

Ziua 2) 11.12.2014: Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Vizita la Mrea. Sf. Mucenita Parascheviunde se afla mana Dreapta a Sfintei, Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, mana Sf. Luca al Crimeei si o parte din Moastele Sf. Iosif din Zakynthos. Vizita la Mrea. Paleokastrita. Cazare in Corfu hotel 3*. Participare la slujba de priveghere la Catedrala Sf. Spiridon.

Ziua 3) 12.12.2014: Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie si procesiunea cu Moastele Sf. Spiridon. Imbarcarea pe ferry-boat-ul cu destinatia Igoumenitsa si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor). Cazare in Kalambaca hotel 3*

Ziua 4) 13.12.2014: Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal Meteora (vizitam 1 sau 2 manastiri). Plecare catre Salonic unde vizitam: Catedrala Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir cu moastele Sf. Anisia. Tur de oras (pietonal) la moastele Sf. Vasile cel Nou si Catedrala Mitropolitana care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama. Cazare Salonic hotel 3*.

Ziua 5 ) 14.12.2014. Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie. Continuarea traseului spre Romania cu oprire la Mrea. Suroti la mormantul Parintelui Paisie Aghioritul si moastele Sf. Arsenie Capadocianu si Sf. Ioan de Rila in Bulgaria. Sosire in Bucuresti in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

TARIF: 185 EURO/PERS.* 

TARIFUL INCLUDE:

  • transport cu autocarul;

  • 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*;(in camere duble si triple);

  • insotitor de grup preot;

  • traversarile cu ferry-boat- ul;

TARIFUL NU INCLUDE:

  • asigurarea medicala ( 20 lei );

  • intrarile la obiective turistice 3 Eur/Meteora.

*Tariful este calculate pentru un numar de minim 40 de persoane.

Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara